Services

3D Printen

Hoewel het Digital Makers Lab in z’n gewenste vorm nog niet bestaat, is het al wel eenvoudig mogelijk om een 3D Print te laten maken van een STL file die je hebt.

Er wordt gebruik gemaakt van 3D Hubs met alle bijbehorende faciliteiten voor uploaden, betalen en afhandelen. Het is een gebruikervriendelijke en veilige manier om van kleine objecten een prototype model te laten maken met een bescheiden kwaliteit.

Order a 3D Print @ DML
Als je eerst nog meer wilt weten over de werking van 3D Hubs, kijk dan bij de FAQ

Consultancy

Overweegt uw bedrijf om zelf een professionele of industriële 3D Printer te verwerven? De markt is uiterst dynamisch en er zijn grote verschillen in mogelijkheden, materialen, toepasbaarheid en kosten.

ICR3ATE levert ook consultancy aan die organisaties die zelf een 3D Printer willen hebben, i.p.v. gebruik te maken van het Digital Makers Lab. Voor dergelijke adviesvragen wordt o.a. gebruik gemaakt van een actuele mindmap met daarin opgenomen de meest relevante selectiecriteria.

Voor een oriënterend gesprek over uw ideeën en verwachtingen m.b.t. een eigen professionele 3D Printer, neem gerust vrijblijvend contact op.

Andere advies thema’s

  • 3D modelleren voor 3D Printing / Additive Manufacturing (kortweg “Design for 3DP”)
  • Inzetten van professional 3D Printing / Additive Manufacturing middels een eigen machine of externe capaciteit
  • Toepassen van Rapid Prototyping practices in early stage Product development
  • Supply chain uitbreiden met premium leveranciers van 3D Printing / Additive Manufacturing services
  • Ontwerp, concept en prototypeontwikkeling van “things”, met een combinatie van mechanica, elektronica, software & Cloud services, waaronder Internet of Things

Hackster.io Meetups

Vanaf februari 2016 worden er door ICR3ATE terugkerende Hackster.io Hardware & Software Live events georganiseerd in de regio FoodValley. ICR3ATe is daarvoor door Hackster.io in december 2015 aangewezen als hun eerste Ambassador in Nederland en deze regio.

Hackster.io – FoodValley – NL

Hackster.io is an online & offline community for hardware & system software hackers. By popular demand, we’re also launching local project and theme nights. Our goal is simple: help hardware & system