Services

3D Printen

ICR3ATE | Digital Makers Lab heeft nog geen fysieke vestiging, maar biedt al wel de diensten om 3D te printen. Het is mogelijk een .stl file aan te leveren voor een te printen object.

Er wordt gebruik gemaakt van 3D Hubs met alle bijbehorende faciliteiten voor uploaden, betalen en afhandelen. Het is een gebruiksvriendelijke en veilige manier om van kleine objecten een prototype model te laten maken met een bescheiden kwaliteit.

Order a 3D Print @ DML

Consultancy

Overweegt uw bedrijf om zelf een professionele of industriële 3D Printer te verwerven? De markt is uiterst dynamisch en er zijn grote verschillen in mogelijkheden, materialen, toepasbaarheid en kosten.

ICR3ATE | Digital Makers Lab levert ook consultancy aan die organisaties die zelf een 3D Printer willen beheren. Voor dergelijke adviesvragen wordt o.a. gebruik gemaakt van een actuele mindmap met daarin opgenomen de meest relevante selectiecriteria.

Neem voor een oriënterend gesprek over uw ideeën en verwachtingen m.b.t. een eigen professionele 3D Printer vrijblijvend contact op met ICR3ATE | Digital Makers Lab.

Andere advies thema’s

  • 3D modelleren voor 3D Printing / Additive Manufacturing (Design for 3DP)
  • Inzetten van professional 3D Printing / Additive Manufacturing middels een eigen machine of externe capaciteit
  • Toepassen van Rapid Prototyping practices in een vroeg stadium van product development
  • Uitbreiden van de supply chain met premium leveranciers van 3D Printing / Additive Manufacturing services
  • Ontwerp, concept- en prototypeontwikkeling van producten met een combinatie van mechanica, elektronica, software & cloud services, waaronder Internet of Things platforms.

Hackster.io Meetups

Vanaf februari 2016 worden er door ICR3ATE terugkerende Hackster.io Hardware & Software Live events georganiseerd in de regio FoodValley. ICR3ATe is daarvoor door Hackster.io in december 2015 aangewezen als hun eerste Ambassador in Nederland en deze regio.

Hackster.io – FoodValley – NL

Hackster.io is an online & offline community for hardware & system software hackers. By popular demand, we’re also launching local project and theme nights. Our goal is simple: help hardware & system